Reclame aanhanger

Wij verhuren reclame aanhangers voor een dag, weekend, week of langere periodes. We kunnen de aanhanger voorzien van elke reclame direct geleverd uit onze eigen productie en leveren hem bij u af/op halen kan ook uiteraard!

Ook kan er een bestaande reclame van u als die in het bezit is in geplaatst worden. Het formaat van onze frames op de aanhangers zijn 300cm bij 200cm. Het doek zal groot zijn 275cm bij 175cm. Het meshdoek wordt gespannen met elastieken.

Het is mogelijk om 1 doek te nemen van uw bedrijf en te combineren met een doek van een ander bedrijf, wij hebben ook bedrijven die daar in mee willen denken als de locatie waar de aanhanger geplaatst word interessant is, dus voor u kosten besparend en goedkoper uit. Dit is in overleg te bespreken.

De aanhangers zelf zijn nieuw uitgevoerd in verzinkt staal, voorzien van verlichting, uitschuifbare stormpoten en verzwaart. Ze zijn zeer stabiel. Onze reclame aanhangers zijn eenvoudig aan te koppelen en te vervoeren.

Huur aanhanger per dag 35,00
Huur aanhanger per weekend 75,00
Huur aanhanger per week 120,00
Huur aanhanger per twee week 175,00
Huur aanhanger per maand 250,00

Langere periodes zijn bespreekbaar voor een speciaal tarief. Ook kan u bij ons periodes vast leggen dus kan u bijvoorbeeld twee weken doen en een maand later weer een week etc.

De borg bedraagt 150,00

De aanhanger blijft eigendom van aanhangwagenverhuurlowbudget, inclusief alle accessoires zoals elastieken en stormpoten, disselslot etc. Verder zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Uw reclame spandoeken zijn eigendom van u en kan u later weer gebruiken.

Tarieven spandoeken

1 spandoek of meshdoek 275cm bij 175cm 80,00
2 spandoeken of meshdoeken 275cm bij 175 cm 150,00
Monteren spandoek per stuk 15,00

Indien u geen ontwerp heeft, kunnen wij dat voor U verzorgen na gelang. Hiervoor rekenen wij 49,50 per uur. Per e-mail ontvangt u een voorbeeld ter goedkeuring.

Wij kunnen ook de aanhanger voor u plaatsen per km 0,75 € Met een minimum van 30 euro.